Boka dj från 1500:- SEK Ängelholm & Båstad

Om

Mitt namn är Karl Olsson, som Dj är jag lyhörd för era önskemål och anpassar alltid musiken efter målgruppen. Jag har spelat från och till sedan 2009 och har god tekniskt kompetens. Det goda värdskapet och bemötande är viktigt, vilket kommer spegla kontakten med mig. 

Hur?

Vid bokning spelar jag max 5 timmar, jag har med mig utrustning i form av mixerbord, stativ och anslutningskablar som standard. 

Det finns utöver standardutrustning även möjlighet att hyra högtalare, ljus och rökmaskin av mig i två olika steg. Mitt högtalarsystem är anpassat upp till 300 personer, klicka här för att läsa mer. 

Ibland finns ljud och ljus redan i den lokal som hyrs och då hjälper självklart till med det tekniska vid behov. Vill ni hyra utöver det jag erbjuder så rekommenderar jag Audio Teknik i Västra Karup, Båstad som har ett brett utbud och bra service. Jag hjälper er självklart med det tekniska. 

Utrustning

Dj till Bröllop. Fest, Änglelholm / Båstad fr. 1500:-
Dj till Bröllop. Fest, Änglelholm / Båstad fr. 1500:-
Dj till Bröllop. Fest, Änglelholm / Båstad fr. 1500:-
Dj till Bröllop. Fest, Änglelholm / Båstad fr. 1500:-
Dj till Bröllop. Fest, Änglelholm / Båstad fr. 1500:-
Dj till Bröllop. Fest, Änglelholm / Båstad fr. 1500:-

Dj till Fest

Ska du ha en fest i närheten av Ängelholm eller Båstad och söker en Dj? Då har du hittat rätt, jag spelar den musik ni önskar och anpassar musiken efter målgruppen. 

Boka?

Fr. 1500 :-
  • God service
  • Anpassad musik
  • Teknisk support

Dj till Bröllop?

Kanske den viktigaste dagen i livet där släkt och vänner samlas för att fira just er. Olika generationer utgör en utmaning som medför att dansen enklast delas in i sektioner. I början kan musiken anpassas för att passa en äldre målgrupp för att sedan övergå i mer fart och fläkt. 

Spelningen anpassas efter era önskemål, det kan handla om en inledande vals eller en sammansatt dansuppvisning som kräver rätt musik vid rätt tillfälle.  Önskemål som jag gärna hjälper till med. Har du frågor eller bara vill ta kontakt, mejla gärna till adressen nedan.

Dj till mingel & cocktailparty

Något som verkligen stärker ett bra mingel är passande bakgrundsmusik. Subtil men genomtänkt, musiken inramar tillställningen. 

Från klassiskt, bossanova och pianomusik till modern  techhouse, lounge. Jag spelar det ni önskar. Mejla gärna vid frågor eller offertförfrågan, använd adressen nedan:

karl@kolssonofsweden.se

Nattklubb

Jag spelar gärna på nattklubb och har ett gediget intresse för just klubbmusik. Pioneer är branschstandard vilket också är den plattform jag alltid använt mig av. Jag har som mest spelat på Wallmans i Sälen under tiden jag säsongade som Skidlärare. Har du frågor eller är behov av en DJ så får du gärna skicka ett mejl på adressen nedan. 

Offert formulär

Läs om hur vi hanterar personuppgifter: Klicka här

Stort tack för din bokningsförfrågan

Jag kommer återkomma via mejl inom kort. Dyker fler frågor upp, tveka inte utan lägg ett mejl till: karl@kolssonofsweden.se

Jag ser verkligen fram emot att läsa just ditt mejl och höra om din kommande fest. 

//  Karl