Om

Mitt namn är Karl Olsson, som Dj är jag lyhörd för era önskemål och anpassar alltid musiken efter målgruppen. Jag har spelat från och sedan 2009 och har god tekniskt kompetens. Det goda värdskapet och bemötande är viktigt, vilket kommer spegla kontakten med mig.

Hur?

Vid bokning spelar jag max 5 timmar, jag har med mig utrustning i form av mixerbord och fyra lampor.  Ni står för högtalare och eventuellt extra  ljus. Ibland finns ljud och ljus redan i den lokal som hyrs annars rekommenderar jag Audio Teknik i Västra Karup, Båstad som har ett brett utbud och bra service. Jag hjälper er självklart med det tekniska.

Offert

Utrustning

Dj till Bröllop. Fest, Änglelholm / Båstad fr. 1500:-
Dj till Bröllop. Fest, Änglelholm / Båstad fr. 1500:-
Dj till Bröllop. Fest, Änglelholm / Båstad fr. 1500:-
Dj till Bröllop. Fest, Änglelholm / Båstad fr. 1500:-
Dj till Bröllop. Fest, Änglelholm / Båstad fr. 1500:-

Fest

Ska du ha en fest i närheten av Ängelholm eller Båstad och söker en Dj? Då har du hittat rätt, jag spelar den musik ni önskar och anpassar musiken efter målgruppen.

Boka?

Fr. 1500
  • God service
  • Anpassad musik
  • Teknisk support

Nattklubb

Jag spelar gärna på nattklubb och har ett gediget intresse för just klubbmusik. Pioneer är branschstandard vilket också är den plattform jag alltid använt mig av. Jag har som mest spelat på Wallmans i Sälen under tiden jag säsongade som Skidlärare. Har du frågor eller är behov av en DJ så får du gärna skicka ett mejl på adressen nedan.

Dj till Bröllop. Fest, Änglelholm / Båstad fr. 1500:-

Bröllop

Kanske den viktigaste dagen i livet där släkt och vänner samlas för att fira just er. Olika generationer utgör en utmaning som medför att dansen enklast delas in i sektioner. I början kan musiken anpassas för att passa en äldre målgrupp för att sedan övergå i mer fart och fläkt.

Spelningen anpassas efter era önskemål, det kan handla om en inledande vals eller en sammansatt dansuppvisning som kräver rätt musik vid rätt tillfälle.  Önskemål som jag gärna hjälper till med. Har du frågor eller bara vill ta kontakt, mejla gärna till adressen nedan.

Mingel

Något som verkligen stärker ett bra mingel är passande bakgrundsmusik. Subtil men genomtänkt, musiken inramar tillställningen. Från franska klassiker och pianoklinkande till fashionabel techhouse. Jag spelar det ni önskar. Mejla gärna vid frågor eller offertförfrågan, använd adressen nedan:

Offert formulär

EnglishDanskDeutschFrançaisSuomiSvenska