Boka dj från 2 000 :- SEK Ängelholm & Båstad

OM

Mitt namn är Karl Olsson och har spelat som dj sedan 2008. Jag har erfarenhet från flera olika sorters publik och anpassar alltid spellistan utifrån det som önskas. Oavsett om du söker en dj till fest, bröllop, mingel, student eller ett företagsevenemang så anpassar jag som dj spelningen efter era preferenser. Det goda värdskapet och bemötande är viktigt, vilket kommer spegla kontakten med dig och dina gäster. 

Hur?

Vid bokning spelar jag max 5 timmar, jag har som standard med mig utrustning i form av mixerbord, stativ och anslutningskablar.

Det finns utöver standardutrustning även möjlighet att hyra högtalare, ljus och rökmaskin av mig i tre olika steg. Mitt högtalarsystem är anpassat upp till 300 personer. Hela högtalarsystemet består av två högtalare på stativ av modellen Jbl Eon 615s och 2st 18 tums baslådor  av modellen Eon 618s.  

Ibland finns redan  ljud och ljus i den lokal där spelningen ska ske och då hjälper självklart till med det tekniska vid behov. 

Utrustning

Komplett ljud och ljusutrustning upptill 300 personer. Finns att hyra vid spelning i 3 steg.

Dj till Fest

Ska du ha en fest i närheten av Ängelholm eller Båstad och söker en Dj? Då har du hittat rätt, jag spelar den musik ni önskar och anpassar musiken efter gästerna. 

Boka?

Fr. 2 000 SEK
  • Över 10-års erfarenhet
  • God service
  • Anpassad musik
  • Komplett ljud och ljus
  • Teknisk support

Dj till Bröllop?

Kanske den viktigaste dagen i livet där släkt och vänner samlas för att fira just er. Olika generationer utgör en utmaning som medför att dansen enklast delas in i sektioner. I början kan musiken anpassas för att passa en äldre målgrupp för att sedan övergå i mer fart och fläkt. 

Spelningen anpassas efter era önskemål, det kan handla om en inledande vals eller en sammansatt dansuppvisning som kräver rätt musik vid rätt tillfälle.  Önskemål som jag gärna hjälper till med. Har du frågor eller bara vill ta kontakt, mejla gärna till adressen nedan. 

karl@kolssonofsweden.se

Dj till mingel & cocktailparty

Något som verkligen stärker ett bra mingel är passande bakgrundsmusik. Subtil men genomtänkt, musiken inramar tillställningen. 

Från klassiskt, bossanova och pianomusik till modern  techhouse, lounge. Jag spelar det ni önskar. Mejla gärna vid frågor eller offertförfrågan, använd adressen nedan:

karl@kolssonofsweden.se

Nattklubb

Jag spelar gärna på nattklubb och har ett gediget intresse för just klubbmusik. Pioneer är branschstandard vilket också är den plattform jag alltid använt mig av. Jag har som mest spelat på Wallmans i Sälen under tiden jag säsongade som Skidlärare. Har du frågor eller är behov av en DJ så får du gärna skicka ett mejl på adressen nedan. 

Vad spelar du för musik?

Jag brukar säga att jag spelar den musik kunden vill ha. Att vara dj handlar mycket om att underordna sig publiken men också att analysera vad som går hem eller inte för att snabbt kunna ända inriktning. 

Får man önska musik?

JA! Som kunder får ni gärna skicka en lista med musik innan, även under själva spelningen får gästerna komma fram och önska låtar.

Vad spelar du för musik?

Jag brukar säga att jag spelar den musik kunden vill ha. Att vara dj handlar mycket om att underordna sig publiken men också att analysera vad som går hem eller inte för att snabbt kunna ända inriktning. 

Har du erfarenhet av att spela med saxofonist eller violonist?

Jag har tidigare spelat både med saxofonist och violinist. Nyckeln är att jag gör min grej sedan följer den som spelar musiken. 

Speltid

Jag spelar Max 5h planerbar tid. Varje påbörjad halvtimme utöver den planerade tiden läggs det på 500 SEK. 

Betalning

Betalning sker via faktura för företag och Swish för privatpersoner (I undantagsfall kan även privatpersoner få en faktura men det kräver personnummer vilket jag helst inte lagrar). 

Betalningen genomförs vanligen dagen efter mot 10 dagars faktura villkor.

Sjukdom

Blir jag sjuk eller förolyckas ställs spelningen in, jag har ingen ersättare men delar gärna andra dj’s uppgifter om så skulle vara fallet. 

Avbokning

Samma sak om ni vill avboka, då vill jag veta det så snart som möjligt så jag har chans att boka en ny spelning. Ingen avbokningsavgift tas ut och ingen sista tid finns för att ställa in. 

Vad kostar det?

Avtal

Det skrivs normalt inget avtal utan det är det som skrivits i mejltrafik som gäller. 

Offert formulär

Läs om hur vi hanterar personuppgifter: Klicka här

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.

Stort tack för din bokningsförfrågan

Jag kommer återkomma via mejl inom kort. Dyker fler frågor upp, tveka inte utan lägg ett mejl till: karl@kolssonofsweden.se

Jag ser verkligen fram emot att läsa just ditt mejl och höra om din kommande fest. 

//  Karl