Hemsida

Verksam i Ängelholm eller Båstad och behöver en hemsida? Jag bygger hemsidor i WordPress som som är lätta att använda. snygga och som sökmotor optimeras för en hög rankning på Google.

WordPress

CMS-systemet jag jobbar i är WordPress, en plattform som används av över 60% av alla hemsidor. Jag har byggt hemsidor med WordPress under lång tid och har hittat en rad lösningar på kunders önskemål under åren. Jag har byggt både stora och mindre projekt under tiden jag varit verksam. 

Jag har byggt den här sidan helt på egen hand och bygger gärna din hemsida. 

Elementor

Jag har jobbat med Elementor sedan det lanserades 2016. Elementor är i korthet en webbplatsbyggare som låter WordPress- användare skapa och redigera webbplatser genom att använda så kallad ”drag & drop” teknik, med ett inbyggt responsivt läge som enkelt kan anpassas till olika skärmar. 

Tidigare projekt

Jag har tidigare byggt en helt ny sida till det företagsnätverk där jag jobbar som marknadskommunikatör och grafisk formgivare i Båstad. Ett omfattande projekt då plattformen både ska ge information till Näringslivet och samtidigt verka som inspiration för besökare från hela världen. Sidan har årligen över 300 000 besökare och huserar allt från boende, restauranger, evenemang och mycket mer. 

tvahalvoar.se

bastad.com

Offertförfrågan

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.