Kartor Översikter

Portfolio

Översiktskartor

Översiktskartor från Ängelholm i Skåne. Alla kartor är framtagna i vektorformat och kan enkelt anpassas och redigeras efter ändamål. Vanliga format vid publicering är pdf, jpg, png och EPS.

Kartorna har ofta hög detaljrikedom och speglar det omgivande landskapet på ett trovärdigt sätt. Hus och byggnader går att få både i ett helikopterperspektiv rakt uppifrån eller i ett 3d perspektiv snett uppifrån.  

Har du frågor om framtagningen av kartorna eller önskar offert till er verksamhet så är ni varmt välkomna at ta kontakt med Karl på: karl@kolssonofsweden.se 

30 campingar i Sverige

Sedan 2015 har över 30 campingar runt om i Sverige fått nya kartor levererade. Nordic camp som numera bytt namn till First Camp efter uppköp har fått kartor till samtliga campingplatser innan sammanslagningen då företaget gick över till kartor med simplare grafik.

Nordvästra Skånes Camping AB (NSC) som 2018 blev årets företag i branschen har idag Sveriges absolut snyggaste campingkartor med stor  detaljrikedom som uppskattas av så väl stora som små besökare. NSC har fyra anläggningar varav två är belägna på den Svenska Rivieran inom området Två Halvöar i Nordvästra Skåne. Anläggningarna som ligger i Höganäs har närhet till hav och stad vilket gör dem mycket attraktiva. 

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.