Marknadsföring

K.Olsson of Sweden™

Information

Jag arbetar till vardags som Marknadskommunikatör och grafisk formgivning i ett företagsnätverk med över 300 företag. I mitt uppdrag ingår det att marknadsför en hel destination ur ett besöksmåls perspektiv.  Marknadsföring innehåller både innehållsskapande och genomförande av kampanjer så väl på nationell som internationell marknad. 

Google Ads

Google Ads är ett bra verktyg för att marknadsföra digitalt. Med Google Ads kan marknadsföring utföras på Google AdSense anslutna webbsidor och selekteras utifrån egna preferenser. Jag har förmågan att hjälpa till med att starta upp ett Google Ads konto och bistå med kunskaper kring användning. Finns inte tiden erbjuder jag också möjligheten att sköta större delen av arbetet i Google Ads åt er. I min nuvarande befattning marknadsför jag både evenemang, boenden och destinationen som helhet. 

Facebook Business manager

Facebook Business Manager är ett verktyg som möjliggör annonsering på Facebook och Instagram. Från Business Managern kan marknadsföring utföras i flera olika skärmformat och därmed göras responsiv. Jag kan hjälpa till att komma igång och upprätta ett konto eller sköta marknadsföringen helt och hållet. 

Innehåll

Ingen marknadsföring är komplett utan bra innehåll så väl digitalt som fysiskt, som Marknadskommunikatör och Grafisk formgivare har jag inte bara kunskapen att använda verktygen för att nå ut. Jag har också kunskapen att skapa innehåll som både är genomtänkt, håller hög kvalitet och ser bra ut. 

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.