Digitala tjänster

Tjänster

Digital annons

Tidningsdöden är ett faktum och en större del av annonsmarknaden finns numera på olika digitala plattformar. En digital annons ska vara slagkraftig, välformulerad och snygg vilket alltid varit brukligt. Till skillnad från den tryckta annonsen så ska en digital annons väga så lite som möjligt. Detta för att inte sänka hastigheten, en optimering som kan vara svår att få till och samtidigt behålla kvaliteten i bilden. Jag hjälper din verksamhet att ta fram en digital annons som är anpassad till ändamålet. 

Digital optimering

Digital optimering är nödvändig för att exempelvis möta en nättidnings krav på format och vikt. Utan optimering faller kvaliteten och vissa aktörer tar inte heller emot ditt format. Jag har förmågan att hjälpa din verksamhet att exempelvis anpassa en logotyp för att fungera på en hemsida. 

Digital marknadsföring

Till vardags jobbar jag i ett stort företagsnätverk där min uppgift är att marknadsföra en destination. Jag har erfarenhet i att ta fram och genomföra kampanjer via verktyget Google Ads så väl som Facebookbusiness manager. Både mot nationell som internationell marknad. Jag kan hjälpa verksamheten att komma igång och använda dessa verktyg självständigt. 

Verktyg jag behärskar

Exempel på digitala plattformar med annonseringsmöjligheter

Nöjdhetsgaranti

För mig är det viktigt att du som kund är nöjd med det arbete som utförs. Därför erbjuder jag också support efter överlämnad produkt för att tillse att det som beställt kommer på plats. Återkoppling och uppföljning görs för att säkerställa att det som levererats uppfyller det som specificerats. 

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.