Nå nya höjder på Google med SEO sökmotoroptimering.

Verksam i Ängelholm / Båstad eller håller på att bygga en hemsida och vill synas bättre på Google. Vet inte hur ni ska gå till väga eller behöver mer hjälp? Då har ni hittat helt rätt. Med flera års erfarenhet av att  sökmotoroptimera SEO inom flera olika områden finns här kunskapen om hur man tar striden på Google. 

När man ska sökmotoroptimera bygger processen i korthet på att göra nulägesanalys där vi tillsammans kollar på vilka områden ni vill synas under och hur konkurrensen ser ut. Därefter föreslås konkreta åtgärder för att nå högre. Genom att rikta konkreta åtgärder har jag flera gånger varit med och tagit sidor till toppen av Google. 

Behöver just ni hjälp med sökmotoroptimera SEO , tveka inte utan hör av er till mig på: karl@kolssonofsweden.se så ser vi vad som kan göra. 

Karl Olsson er SEO sökmotoroptimering konsult i Ängelholm / Båstad

Så går det till

Nulägesanalys

Undersöker hur sidan ser ut idag, vilka åtgärder som tidigare gjorts, hur sidan kopplad till Google och under vilka områden ni vill synas.

Omvärldsanalys

Här tittar vi tillsammans på hur konkurrensen ser ut och vad människor söker på utifrån valda områden från nulägesanalysen

Åtgärdsplan

Konkreta handlingar och verktyg tas fram för att sökmotoroptimera er hemsida. Strategier på kort och lång sikt föreslås.

Indexering

Efter att sidan sökmotoroptimerats görs indexering via Google Tag Manager för att snabba på sökbarheten.

Analys och uppföljning

Analys utförs för att se om sökmotoroptimeringen gett resultat. Eventuella ytterligare åtgärder föreslås.

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.